大阪学院大学 国際交流・留学

2015年06月23日更新

I-Chat's Aloha Days Event

Aloha Days Event

学生および職員の皆様、アロハデイズイベントで素晴らしい時間を共有できましたこと感謝いたします。「マハロ!」ありがとうございました! OGUのオハナたちはハワイについてたくさん学び、英語に混成されたハワイの言葉を練習し、もちろん美味しいかき氷を楽しみ、I-Pop Bandのライブに酔いしれました。
さあ友達に「シャカ!」を送ってI-ChatへGo!

The I-Chat Lounge would like to say "mahalo" to the students, staff, and faculty that made "Aloha Days" a magical time! Our "OGU ohana" enjoyed learning about Hawaii, practicing their pidgin English, and of course enjoying shave ice while grooving to the I-Pop band live! Be sure to throw out a shakka to your brahs! "We go" to I-Chat!

【開催風景】

イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子
日 時 平成27年6月19日(金)14:30~17:00
場 所 I-Chat Lounge〔13号館1階〕