大阪学院大学 国際交流・留学

I-Chat Lounge

2015年08月05日更新

S-Chat(スペイン語チャット)

オラ!知っていましたか?スペイン語は地球上で3番目に多くの人に使われている言葉です。5億人の人がスペイン語を話し、20か国で公用語とされています。つまり、スペイン語は世界で活躍するときの重要なカギとなり得ます。スペイン語はどこから来て、どこで誰が使っているのでしょう?スペイン語圏の文化は?
世界でもっとも使われている言語のひとつであるスペイン語と文化について、S-Chatで語り合いましょう。

¡Hola! Did you know that, with over 500 million speakers, Spanish is the third most widely spoken language on the planet? It is the official language in 20 countries, which means that learning Spanish can be one of your keys to the world. Where does Spanish come from? Where is Spanish spoken? Who speaks Spanish? What is the culture in Spanish-speaking countries like? Come join us at S-Chat and become informed about one of the most spoken languages in the world!

【開催風景】

イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子