大阪学院大学 国際交流・留学

2016年04月15日更新

I-Chat's Welcome Week 2016

Welcome Week

Thanks to all the students, faculty, and staff that helped I-Chat welcome OGU Class of 2020! Welcome Week was a fun way to show off all the different ways students can enjoy I-Chat, including Craft Chat, Tech Chat, Sports Chat, Global Language Chat, and Snack Chat! Which chat experience was your favorite? Be sure to stop by I-Chat to find out when our next chat is! Welcome students!!!

I-Chat Loungeは、新入生を歓迎する『Welcome Week』で、クラフトチャット、テックチャット、スポーツチャット、グローバル ランゲージ チャット、スナックチャットとI-Chatの様々なイベントを日替わりで開催しました。参加してくれた新入生および在学生の皆さん、ありがとうございました!あなたはどのチャットが楽しかったですか?次のイベントにもぜひ参加してください。お待ちしています。

【開催風景】

日 時 平成28年4月11日(月)~15日(金)  各日14:30~16:00
場 所 I-Chat Lounge 〔13号館1階〕
内 容 11日(月)-クラフト チャット