大阪学院大学 国際交流・留学

2016年05月17日更新

I-Chat's Cinco de Mayo

CINCO DE MAYO

"Gracias" to the students, staff, and faculty who made I-Chat's Cinco de Mayo bueño! Students celebrated Mexican culture by practicing basic Spanish, making delicious empanadas, crafting mini piñatas, and singing a traditional Mexican song. Stop by I-Chat to learn about our next exciting event. Adios for now!

I-ChatのCinco de Mayoイベントは、多数の学生および職員の皆さんのご参加をいただき、大成功でした。ありがとうございました!参加者は、簡単なスペイン語の練習をしてから、メキシコで日常的に食べられているエンパナダを食べ、ミニサイズのピニャータ作りを楽しみました。また、メキシコの民謡をスペイン語で歌いました。また、I-Chatで会いましょう、アディオス!

【開催風景】

Date & Time
平成28年5月6日(金)14:30~16:00
May 6th (Fri) 2:30 pm ~ 4:00 pm
Program
メキシコの祝日「シンコ デ マヨ」に、エンパナダやミニ ピニャータ作りを楽しみましょう。
Let's celebrate Cinco de Mayo by making traditional Empanadas and Mini-Piñatas!
Guests
本学学生・留学生・教職員
All OGU students, teachers and staff
Inquire at