大阪学院大学 国際交流・留学

2016年06月10日更新

I-Chat's Aloha Days

Aloha Days Event

A big Mahalo to all that came to I-Chat's Aloha Days event!! Students had fun learning about Hawai'i and winning Aloha prizes during the Hawaiian quiz game. We also got to enjoy a beautiful performance from Kumu and the hula ladies of Napua Makahikina; as well as an ukulele performance and a rendition of Somewhere Over the Rainbow. And of course, everyone enjoyed sweet and refreshing shave ice. Stop by I-Chat to see what our next event will be! Aloha!

I-Chatのアロハウィークは、多くの皆さんのご参加をいただき大成功で終えることができました。Mahalo !(ありがとうございました!) 10日(金)のイベントでは、ハワイについて学習し、その後はクイズで大いに盛り上がりました。また、フラの先生(Kumu)のお話とダンスパフォーマンスやウクレレ演奏、"Somewhere Over the Rainbow"の曲をみんなで鑑賞し、かき氷をいただきながら楽しいひと時を過ごしました。是非皆さん、I-Chat Loungeへ来て、次のイベントをチェックしてくださいね!

【開催風景】

イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子 イベントの様子
イベント I-Chat's Aloha Days
日 時 6月7日(火)~9日(木)14:30-16:00
6月10日(金)14:30-17:00
場 所 I-Chat Lounge〔13号館1階〕
内 容 6月7日(火): 映画鑑賞
6月8日(水): アロハ スナック チャット
6月9日(木): アロハ クラフト チャット
6月10日(金): アロハ フライデー(ハワイの文化紹介、シェイブ・アイス、ハワイの音楽)
*6月10日のみ申し込みが必要です。I-Chat Loungeにてお申し込みください。
 〔締切6月9日(木)〕
対 象 本学学生・留学生・教職員