大阪学院大学 国際交流・留学

I-Chat Lounge

2016年11月05日更新

岸辺祭模擬店「I-Chat's Fresh Drinks」

Special thanks to the students, staff, and faculty that made Kishibe Sai 2016 another fun school festival! Our student volunteers helped to make and sell I-Chat's Fresh Drinks and Shave Ice (even though it was cold and a little rainy!). Everybody enjoyed meeting people from the local community and spreading a little international culture through home made lemonades and smoothies!

2016年度岸辺祭のI-Chat's Fresh Drinkブースは、多くのボランティア学生のおかげで大成功を収めました。天気は少々雨交じりだったのですが、ブースではI-Chatスタッフ特製のフレッシュドリンクとかき氷を販売しました。国際色豊かなI-Chatブースには、レモネードやスムージーを求めて地域の人々もたくさん来てくださり、楽しく交流することができました。

岸辺祭の様子 岸辺祭の様子 岸辺祭の様子 岸辺祭の様子 岸辺祭の様子 岸辺祭の様子