大阪学院大学 国際交流・留学

I-Chat Lounge

2017年02月01日更新

Let's Go Kansai -Toji

For the last Let's go of the semester, the I-Chat Lounge went to the Toji Flea Market in Kyoto! Students were able to shop around at the biggest flea market in Kyoto and found many treasures! There was also plenty of good festival food for eating! Make sure to join us next semester for another exciting round of Let's Go Kansai events!

本年度最後の"Let's Go Kansaiでは、京都の東寺で行われたフリーマーケットに出かけました。学生たちは京都最大のフリーマーケットでいろいろな店をめぐり、たくさんのお宝を見つけました。おいしい食べ物の屋台もたくさん出ていました。
来学期もLet's GO Kansaiのイベントで関西探検に出かけましょう!

【開催風景】

Let's Go Kansai -Toji Let's Go Kansai -Toji Let's Go Kansai -Toji Let's Go Kansai -Toji Let's Go Kansai -Toji Let's Go Kansai -Toji