大阪学院大学 国際交流・留学

2017年05月01日更新

I-Chat's Welcome Week

Welcome Week

I-Chat's Welcome Week was a success! Students enjoyed many fun activities like making Perler bead keychains for Craft Chat, learning different languages at Global Language Chat, eating delicious pancakes for Snack Chat. Stop by the I-Chat Lounge to find out what events are coming up next! See you there!

I-Chat LoungeのWelcome Weekは大盛況でした!参加者は、クラフトチャットでパーラービーズのキーチェーンを作り、グローバル ランゲージ チャットではいろいろな言語に触れ、最後に各国のスナックを試食しました。スナックチャットでは、自分たちでパンケーキを作り、いろいろなトッピングをのせて楽しみました。ぜひ、I-Chat Loungeに来て、次のイベントをチェックしてください。

【開催風景】

日 時 平成29年4月12日(水)~14日(金)  15:30~16:50
場 所 I-Chat Lounge 〔13号館1階〕
内 容 12日(水):クラフトチャット(アイロンビーズを作ります)