大阪学院大学・大阪学院大学短期大学部

2.  > 重要なお知らせ詳細

重要なお知らせ詳細

本学への爆破予告等に対する対応について

2020年11月28日更新

警察署から「本学を含めた複数の大学を対象に、12月1日(火)・2日(水)いずれかに爆破するという内容のメールがあった」との連絡がありました。
 本学としては、学生や教職員等の安全を最優先と考え、12月1日(火)・2日(水)の終日、本学キャンパスおよび各施設を閉鎖し、下記のとおり対応いたします。
 今後、本学キャンパスの警備・巡回等を強化するとともに、所轄警察と連携し、必要な措置を講じることとします。

【対象期間:12月1日(火)・2日(水)】

1. キャンパスの入構について
    学生・教員:キャンパスへの入構を禁止します。
  2. 各施設の利用について
    図書館およびスポーツ関連施設は閉館/閉鎖するためご利用いただけません。
  3. 対面授業について
    対象期間に対面授業が予定されている科目は、遠隔授業に変更して実施、もしくは休講とします。授業実施方法等の詳細は、当該授業科目のOGU-Caddieにてお知らせします。
    なお、遠隔授業は予定どおり実施します。

以上

Regarding a bomb threat to OGU

We have been contacted by the police stating that "We have a received an email regarding the threat of bombs and/or arson on either Tuesday, 1st or Wednesday, 2nd of December, targeting several universities including OGU".
 At OGU the safety of our students and staff is paramount, therefore on Tuesday, 1st and Wednesday, 2nd of December the OGU campus and all facilities will be closed for the full day.
 We will strengthen security and patrols on campus and take necessary measures in cooperation with the police.

[Period: Tuesday, December 1st 2020 ~ Wednesday, December 2nd 2020]

1. Entry to campus:
    Students・Teachers: It will be forbidden to enter campus.
  2. Use of facilities:
    The library and all sport facilities will be closed and not available for use.
  3. Regarding face-to-face classes:
    Classes that are planned to be taught face-to-face during this period will use online methods, or may be cancelled. Please refer to OGU-Caddie to see any announcements about how your classes will be taught on these days.
    Online classes will be taught as normal.