大阪学院大学・大阪学院大学短期大学部

2020年度 前期ならびに第1タームの授業について

2020年03月25日更新

4月10日(金)から予定していた前期ならびに第1タームの授業について、新型コロナウイルス感染拡大に伴い、学生の皆さんの健康と安全を最優先に考え、4月10日(金)から4月23日(木)の期間を感染拡大防止期間とし、対面授業は行わず、原則としてWEBを活用した遠隔授業の形態に切り替えて行ないます。
   また、4月24日(金)以降の授業についても、一部の授業科目は対面授業を行わず、遠隔授業の形態で行なう場合もあります。
   感染拡大防止期間における各科目の授業内容についてはシラバス〔大学短期大学部大学院〕をご確認ください。4月10日(金)を目途にシラバスに掲載致します。
   なお、新入生対象オリエンテーションについては、必要最小限の内容に絞り、感染予防措置を講じながら予定どおり4月1日(水)から実施いたします。詳細は、新入生対象のオリエンテーション日程〔大学短期大学部大学院〕をご覧ください。

Regarding the 2020 Academic Year First Term Lessons:

The start of the first semester of the 2020 academic year is scheduled to be Friday April 10th. Nevertheless the health and safety of our students and staff are given top priority, and so after consideration it has been decided that to combat the spread of COVID-19, during the period from Friday April 10th to Thursday April 23rd, classes will not be conducted in person. Instead, during this period classes will be conducted using online methods. Furthermore, there is a chance that some classes may continue to be conducted online from Friday April 24th.
 Please refer to the applicable syllabi (University / Junior College / Graduate School) for information on each class during this COVID-19 prevention period.
 In addition, the orientation for new students will be reduced to the minimum necessary content, and will be conducted from Wednesday April 1st utilizing virus prevention methods. For more information regarding the new student orientation schedule, please refer to these links. (University / Junior College / Graduate School)