大阪学院大学・大阪学院大学短期大学部

2020年度 前期ならびに第1タームの対面授業開始日の変更について

2020年04月06日更新

対面授業を4月24日から開始する予定にしておりましたが、現在の新型コロナウイルス感染症の拡大の影響を鑑み、「感染拡大防止期間」を延長し、5月7日(木)から対面授業を開始することといたします。つきましては、4月10日(金)からの前期ならびに第1タームの授業については、対面授業を行わず、原則としてWEBを活用した遠隔授業を行います。
   また、5月7日(木)以降の授業についても、一部の授業科目は対面授業を行わず、遠隔授業の形態で行なう場合もあります。
   感染拡大防止期間における各科目の授業実施方法はシラバス〔大学短期大学部大学院〕内の「担当者からの一言」欄をご確認ください。4月10日(金)を目途にシラバスに掲載致します。
   今後の新型コロナウイルスに関連する対応については、随時本学公式サイトにて配信していきますので最新の情報をご確認ください。

Update to the start of classes in Term 1 of the 2020 Academic Year

While it was initially planned that lessons would begin be conducted in the classroom from April 24th, however due the further spread of the corona virus in Japan it has been decided that the lessons will begin to be taught in the classroom from May 7th. Please note that there may be some classes that are unable to be taught on campus after May 7th and will continue as online classes after this date. Please refer to the applicable syllabi (University / Junior College / Graduate School) for information on each class during this COVID-19 prevention period. The information for each class should be up to date by April 10th. For up to date information about COVID-19 prevention in OGU please check the Important Announcements on our home page frequently.