大阪学院大学・大阪学院大学短期大学部

入構制限措置および事務取り扱い(窓口業務)停止の延長について

2020年05月07日更新

本学は、政府の緊急事態宣言の期間延長および大阪府からの外出自粛・休業の要請を受け、入構制限および事務取り扱い(窓口業務)の停止を5月31日(日)まで延長することといたしました。
   つきましては、学生、関係者の皆様におかれましては、何卒ご理解いただき、引き続きご協力いただきますようお願い申し上げます。
   当該措置については、今後の大阪府からの休業要請の延長もしくは解除により変更する可能性もありますので、予めご了承ください。

1.キャンパスへの入構について
キャンパスへの入構制限を5月31日(日)まで延長いたします。
学生: キャンパスへの入構を禁止とします。
ただし、やむをえず入構を必要とする場合は事前に担当教員または関係部署に連絡し許可を得ること。
教員: キャンパスへの入構を原則禁止とします。
ただし、教育・研究の準備・継続に必要不可欠な場合は除く。
2.各施設の利用について
図書館およびスポーツ関連施設は、閉館/閉鎖するためご利用いただけません。
3.事務取り扱い(窓口業務)について
本学の事務取り扱い(窓口業務)の停止を5月30日(土)まで延長いたします。
なお、一部業務については、電話にて対応いたします。
電話応対:月~土曜日 10:00~16:00 ※日曜日、祝日を除く。

以 上

Regarding the extension of entry restrictions and suspension of in-person counter services

Updated May 07, 2020

In response to the government's extension of the emergency declaration period and request to practice isolation and to refrain from leaving Osaka Prefecture, the University will extend the period of entry restrictions and suspension of in-person counter services until May 31 (Sun).
   We would like to ask all students and related parties for their understanding and cooperation. Please note that these measures may change due to the extension or cancellation of social isolation requests from Osaka Prefecture in the future.

1.Entry to campus
Restrictions on entry to campus will be extended until Sunday, May 31st.
Students: Access to campus is prohibited.
If it is absolutely necessary that you must enter the campus, please contact your instructor or the relevant department in advance to order to obtain permission.
Faculty: In principle, entry to campus is prohibited.
In the case that it is necessary for the preparation and continuation of education and research, access to campus will be permitted.
2.The use of school facilities
The library and sports facilities are closed and are not available for use.
3.Regarding in-person counter services
We will extend the suspension of the university's in-person counter services until Saturday, May 30. Some services will be available via telephone.